Transport agregate de orice fel

Transport agregate de orice fel

Transportam agregate de balastiera de orice fel. Nisip (0-4m) •Pietris (8-16mm •Balast (0-40 mm) •Margaritar (4-8mm) •Piatra mare (16-31mm) •Piatra sparta (25-63,0-63 mm) •Refuz de ciur (25-63mm). Citeşte mai mult »

Transport pământ vegetal şi de umplutură

Transport pământ vegetal şi de umplutură

Transport pământ vegetal, agregate de orice fel, demolari case, umpluturi, etc .Preţul este in funcţie de curse efectuate şi locație! Citeşte mai mult »

Transport gunoi vrac sau la sac

Transport gunoi vrac sau la sac

Transport şi debarasez gunoi. Vrei să scapi de mormanul de gunoi rapid? Nimic mai simplu, dă-ne un telefon! Citeşte mai mult »

Transport mobilă veche şi moloz

Transport mobilă veche şi moloz

Transport şi debarasez mormane de moloz şi mobilă veche. Tocuri de geam, geamuri, cioburi, sticle şi alte gunoaie menajere. Citeşte mai mult »

Transport balast şi nisip

Transport balast şi nisip

Vrei agregate pentru construcţia ta? Sună-ne şi ţi le aducem în maxim 24 de ore. Citeşte mai mult »

 

VIDEO | Bărbat din Constanța, filmat în timp ce arunca moloz și tencuială pe geam, de la etajul 8. Ce decizie a luat poliția

Un bărbat din Constanța a fost amendat cu suma de 400 de lei de către Poliția Locală, după ce a fost filmat în timp ce arunca pe fereastra apartamentului (aflat la etajul 8) moloz și tencuială. 

Poliția susține că un vecin al bărbatului l-a văzut cum arunca moloz și zidărie direct pe fereastră și l-a filmat, apoi a trimis imaginile la poliție, scrie Mediafax. În imagini se vede clar că materialele de construcție sunt aruncate intenționat de la etaj. 


Poliția a constatat că bărbatul își făcea amenajări interioare în casă și că, cel mai probabil, i-a fost lene să arunce resturile de zidărie în mod normal. El a fost amendat cu 400 de lei pentru aruncarea, la întâmplare, a deșeurilor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

1 + 7 =

SUNĂ ACUM!