Transport agregate de orice fel

Transport agregate de orice fel

Transportam agregate de balastiera de orice fel. Nisip (0-4m) •Pietris (8-16mm •Balast (0-40 mm) •Margaritar (4-8mm) •Piatra mare (16-31mm) •Piatra sparta (25-63,0-63 mm) •Refuz de ciur (25-63mm). Citeşte mai mult »

Transport pământ vegetal şi de umplutură

Transport pământ vegetal şi de umplutură

Transport pământ vegetal, agregate de orice fel, demolari case, umpluturi, etc .Preţul este in funcţie de curse efectuate şi locație! Citeşte mai mult »

Transport gunoi vrac sau la sac

Transport gunoi vrac sau la sac

Transport şi debarasez gunoi. Vrei să scapi de mormanul de gunoi rapid? Nimic mai simplu, dă-ne un telefon! Citeşte mai mult »

Transport mobilă veche şi moloz

Transport mobilă veche şi moloz

Transport şi debarasez mormane de moloz şi mobilă veche. Tocuri de geam, geamuri, cioburi, sticle şi alte gunoaie menajere. Citeşte mai mult »

Transport balast şi nisip

Transport balast şi nisip

Vrei agregate pentru construcţia ta? Sună-ne şi ţi le aducem în maxim 24 de ore. Citeşte mai mult »

 

NOU! Oferim 40% reducere la al doilea transport moloz la aceeasi locatie!

Transport moloz Bucuresti 0765.635.021

Transport moloz, transport gunoi, transport mobila veche atat in Bucuresti cat si in proximitate. Asiguram servicii de transport moloz si moloz la saci din apartamente si garsoniere, de asemenea oferim suport pentru transport moloz din case, vile, spatii comerciale sau industriale. Oferim servicii de transport moloz, transport gunoi sau transport mobila veche atat la saci cat si la container. Asiguram pentru transportul molozului personal calificat si profesionist, civilizat care nu se injura si nu se bate cu vecinii dumneavoastra. Baietii nostri nu sunt niciodata beti, nu sunt niciodata nervosi, nu se grabesc niciodata si nu lasa dezastru in urma lor. Nu stricam lifturi, nu spargem geamuri si nu zgariem peretii. Incarcam molozul sau orice alte resturi in masina (noi nu avem carute; n-am avut niciodata!!!) sau in camion si il transportam intotdeauna la groapa de gunoi. Un serviciu complet la un pret cinstit.

Mai mult. Acum iti oferim servicii mai rapide si mai ieftine. Oferim disponibilitate 7 zile din 7, 365 de zile pe an. Suna acum.

Transport moloz Bucuresti cu utilitare de 3,5 tone – 0765.635.021

Transport moloz Bucuresti si Ilfov cu utilitare 3,5 tone si muncitori civilizati pentru manipulare. Servicii de transport moloz, evacuare moloz si mobila veche sunt complete, rapide si intotdeauna corecte. Oferim transport din orice sector (transport moloz sector 1, transport moloz sector 2, transport moloz sector 3, transport moloz sector 4, transport moloz sector 5, transport moloz sector 6) si din proximitate ( Transport moloz ILFOV, Bragadiru, Cornetu, Domnesti, Chitila, Rosu, Dragomiresti, Buftea, Otopeni, Pipera, Tunari, Popesti-Leordeni, Jilava, Magurele etc). Va punem la dispozitie echipele noastre calificate si antrenate pentru a incarca molozul, gunoiul sau mobila veche. Nu are rost sa va rupeti spatele. Nu merita. Suntem rapizi si ieftini. Serviciile le puteti comanda la telefonul afisat pe site sau prin email in sectiunea contact.

De asemenea serviciul de debarasare mobila veche reprezinta un serviciu nou si foarte solicitat de clientii nostri. Serviciile de transport mobila veche il puteti solicita inainte de renovare astfel veti avea spatiul necesar pentru o renovare eficienta lipsita de grija spatiului. Ca si in cazul serviciului de transport moloz si transport gunoi si serviciul de debarasare/transport mobila veche beneficiaza pe personal pentru manipulare. Daca dumneavoastra aveti personal propriu pentru manipulare/incarcare preturile vor fi binenteles mai mici. Iar acest lucru este valabil pentru fiecare dintre serviciile noastre. Va asteptam

Transport moloz Bucuresti Sector1 – rapid, sigur si ieftin – 0765.635.021

Transport moloz Bucuresti Sector2 – rapid, sigur si ieftin – 0765.635.021

Transport moloz Bucuresti Sector3 – rapid, sigur si ieftin – 0765.635.021

Transport moloz Bucuresti Sector4 – rapid sigur si ieftin – 0765.635.021

Transport moloz Bucuresti Sector5 – rapid, sigur si ieftin – 0765.635.021

Transport moloz Bucuresti Sector6 – rapid, sigur si ieftin – 0765.635.021

Transport moloz Bucuresti Ilfov   – rapid, sigur si ieftin – 0765.635.021

Transport moloz cu containere speciale avand capacitatea de 7mc. Acest serviciu este dedicat pentru lucrari mari, acolo unde se consolideaza sau se ridica un imobil. Containerul este din fier el fiind transportat cu un utilaj special de 18t. Containerul pentru moloz si gunoi trebuie parcat in curtea proprietarului sau in fata curtii (atentie – sunt cazuri in care trebuie obtinuta autorizatie pentru aceasta) In container se poate pune orice fel de resturi, moloz, pietre, caramida, beton, tabla, fier etc. Comenzile pentru inchiriere containere gunoaie se fac cu 24 ore inainte.

Transport moloz in Bucuresti si in imprejurimi de la reamenajari case. Acest serviciu este disponibil in orice strada a Bucurestiului. Se adreseaza situatiilor de amenajare la apartamente, case sau vile. Echipa noastra, asa cum am mai spus se ocupa de evacuarea sacilor de moloz sau de resturi din garsoniera, apartament sau vila. Indiferent de cartierul in care va aflati vom evacua molozul, gunoiul sau mobila veche. Iti debarasam beciurile, pivnitele, subsoluri, podurile sau din alte locuri mai putin accesibile.

Va asteptam!

Un raspuns la Transport Moloz

  1. Cretulescu Eugenia spune:

    Foarte rapizi si promti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 47 = 48

SUNĂ ACUM!