Transport agregate de orice fel

Transport agregate de orice fel

Transportam agregate de balastiera de orice fel. Nisip (0-4m) •Pietris (8-16mm •Balast (0-40 mm) •Margaritar (4-8mm) •Piatra mare (16-31mm) •Piatra sparta (25-63,0-63 mm) •Refuz de ciur (25-63mm). Citeşte mai mult »

Transport pământ vegetal şi de umplutură

Transport pământ vegetal şi de umplutură

Transport pământ vegetal, agregate de orice fel, demolari case, umpluturi, etc .Preţul este in funcţie de curse efectuate şi locație! Citeşte mai mult »

Transport gunoi vrac sau la sac

Transport gunoi vrac sau la sac

Transport şi debarasez gunoi. Vrei să scapi de mormanul de gunoi rapid? Nimic mai simplu, dă-ne un telefon! Citeşte mai mult »

Transport mobilă veche şi moloz

Transport mobilă veche şi moloz

Transport şi debarasez mormane de moloz şi mobilă veche. Tocuri de geam, geamuri, cioburi, sticle şi alte gunoaie menajere. Citeşte mai mult »

Transport balast şi nisip

Transport balast şi nisip

Vrei agregate pentru construcţia ta? Sună-ne şi ţi le aducem în maxim 24 de ore. Citeşte mai mult »

 

Asiguram transport gunoi 0765.635.021

Transportam gunoi cu utilitare de 3,5 tone sau containere de 4 si 7 metri cubi in Bucuresti si Ilfov. Transportul cu utilitara suporta o incarcatura de 2 tone, respectiv un volum de maxim 10 metri cubi. Transport gunoi si moloz rapid, sigur si ieftin. Transport gunoi Bucuresti.

Atunci cand este marunt, gunoiul trebui incarcat in saci de rafie sau plastic, suficienti de rezistenti pentru a sustine greutatea incarcaturii (aproximativ 40kg pe sac). Prin gunoi intelegem resturi gospodaresti, textile, lemnoase, plastice, metalice, orice fel de material, atat de la persoane fizice cat si juridice (exclus substante sau materiale toxice, inflamabile sau nucleare). Pentru ridiarea, manipularea si transportul gunoiului asiguram personal calificat.

Se mai poate transporta gunoiul cu containere speciale cu volum de 7 sau 4 metri cubi, cu greutate de pana la 10 tone. Containerul de gunoi poate fi incarcat cu orice.

Containerul stationeaza la client 24 pana 48 ore in functie de necesitate fiecaruia. Atunci cand  este necesar se prelungeste stationarea. Incarcarea containerului se  asigura de client, doar in cazul in care este nevoie de incarcare mecanizata, contra cost, se poate deplasa un bob-cat (doar incarca, nu demoleaza).

Beneficile dvs. la transport gunoi

Beneficiile dumneavoastra in colaborarea cu noi pentru serviciul de manipulare si transportare gunoi sunt palpabile si imediate. Economisiti timp, aveti un serviciu civilizat si ecologic, preturi corecte si mai ales reduceri de preturi pentru comenzile viitoare la transport gunoi si transport moloz. Aveti o cantitate mare de gunoi?  Va invitam sa sunati la 0765.635.021. Va multumim si va asteptam.

Un raspuns la Transport Gunoi

  1. Cristian Buru spune:

    Foarte tare. Soferul ajuta la incarcat. Nu am mai vazut asa ceva la nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 80 = 87

SUNĂ ACUM!