Galeata cu gheata, inlocuita cu cea cu moloz. Un palestinian din Gaza si-a turnat moloz in cap: Aici nu avem apa de irosit

Palestinienii din Gaza si-au lansat propria versiune a campaniei Ice Bucket Challenge.

Intreaga lume pare ca s-a unit in aceste zile pentru o cauza nobila: turnatul galetii de apa cu gheata in cap si efectuarea unei donatii pentru cercetarea in domeniul sclerozei amiotrofice.

Palestinienii ramasi fara familii si locuinte in urma conflictului din regiune au inlocuit galeata cu apa cu una cu moloz pentru a atrage atentia asupra distrugerilor cauzate de armata israeliana.

Intr-o inregistrare video, ajunsa virala, un jurnalist palestinian primeste in cap o galeata plina cu moloz. Apa nu prea se gaseste in regiune – a comentat acesta ironic adaugand ca exista din belsug moloz si resturi din cladirile distruse. A incercat in acest fel sa “trimita lumii un mesaj in legatura cu situatia din Gaza”.

Cel putin 2.100 de persoane au murit, in Fasia Gaza, incepand din 8 iulie, cand Israelul a lansat operatiuni militare dupa asasinarea a trei adolescenti israelieni de catre membri Hamas si pe fondul atacurilor cu rachete.

Sursa: Pro TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 1 =

SUNĂ ACUM!